Chalets en Wilgenoord

Chaletpark Wilgenoord

Welkom op Chaletpark Wilgenoord in Wissenkerke.

Ons kleinschalige park is uitermate geschikt voor senioren. Rust en ruimte bepalen de sfeer op het park,  er zijn op het park geen extra faciliteiten maar het eiland Noord-Beveland is uitermate geschikt voor wandelingen of fietstochten en diverse restaurants en Beachclubs  te bezoeken.

In de directe omgeving liggen de dorpen Wissenkerke, Kortgene  en Kamperland. Hier vindt u diverse supermarkten, warme Bakker en luxe viswinkels. Iedere zaterdag is er een markt in Kortgene met diverse lokale verse producten, zeker een aanrader.Er zijn diverse fietsroutes over het eiland waar u de dorpen kunt ontdekken, in de zomer zijn er verschillende kleine evenementen en festivals die u kunt bezoeken. Kortom, er is altijd wat te doen op het Eindeloos Eiland.

Om de rust te garanderen is de verhuur van het eigen chalet en huisdieren niet toegestaan op het park.

Vanaf 2016 zijn er diverse ruime kavels beschikbaar gekomen voor uw eigen chalet en stap voor stap breiden we dit uit. Inmiddels zijn we zover dat fase 2 wordt ontwikkeld. U koopt zelf een nieuw chalet naar keuze en huurt bij ons een kavel van minimaal 350 m2 voor een zeer scherpe huurprijs. De ruime kavels geven veel privacy en zijn daardoor ook geschikt voor dubbele chalets.

Iedere kavel is 350 m2 groot en heeft aansluiting op water, stroom, eigen gasaansluiting, kabeltelevisie en gratis Wifi. Uw eigen chalet kunt u nieuw aankopen bij onze dealer Van den Berge Chalettotaal in Gilze of Burgh-Haamstede.

 

Onze Partners